Welkom bij de bio-vegetarische
traiteurdienst

De Zonnekeuken is in de eerste plaats een kookschool maar traiteurdienst kan op aanvraag voorzien  worden.


Een traiteurdienst kan bereid worden ter plaatse  wanneer een passende accommodatie voorhanden is of   “kant en klaar” in afhaling.  Op deze manier verzorgt de Zonnekeuken  nu en dan maaltijden  en buffetten voor seminaries, opleidingen en allerhande feestelijke gebeurtenissen. 


“De Zonnekeuken” is  vooral  gespecialiseerd  in  het  bereiden  van bio-vegetarische  buffetten en heeft een eigen kleurrijke stijl van bereidingen.   Indien gewenst zijn ook veganistische, glutenvrije of  bereidingen met vis mogelijk.  De bereidingen worden allemaal gemaakt met produkten van biologische of bio-dynamische kwaliteit en de desserts of zoete bereidingen worden gemaakt zonder geraffineerde suiker.

    De  gerechten en bereidingen zijn steeds seizoensgebonden.    De maaltijden en bereidingen worden steeds vooraf besproken zodat ze  ingepast kunnen worden op elke gebeurtenis.   Op die manier willen we ook zorgen dat  zowel kinderen als volwassenen alsook vegetariërs en niet-vegetariërs zich zoveel als mogelijk kunnen in vinden in de maaltijden.

    De Zonnekeuken wenst vooral het accent te leggen op de kwaliteit van de bereidingen  eerder dan op de kwantiteit.  Dit betekent dat er tijdens de bereidingen ook aandacht wordt besteed dat het werk in een zekere rust en met overzicht gebeurt en dat er veel aandacht is voor verfijning, vorm, kleur, de afwerking en het detail.  Om deze reden wordt ook gekozen om catering te voorzien tot maximum ongeveer 30 personen alsook om voor 99 % met biologische en bio-dynamische ingrediënten te gaan werken.
     
    We hebben ook eigen  bestek, soeptassen en  borden  ter  beschikking waar  gebruik kan worden van gemaakt bij het bestellen van  een traiteurdienst.    

    Aan te raden is voldoende op voorhand contact op te nemen om een datum en traiteurdienst vast te leggen.                                                                                                     

                Voor verdere info kun je graag contact opnemen              


via mail op info@dezonnekeuken.be    of

telefonisch op  050/54.80.67.