Welkom bij de vegetarische kooklessen
in Brugge

i.s.m. Vorming plus Brugge


SEIZOENSKOOKLESSEN 2018-2019

Herfstseizoenskookles 2018 :  donderdag 8 november

Winterseizoenskookles 2019 : dinsdag 5 februari

Lenteseizoenskookles 2019 : woensdag 22 mei

Zomerseizoenskookles 2019 : donderdag 29 augustus

Herfstseizoenskookles 2019 : maandag 4 november

*******************                 


BASISREEKS   “DE NATUURLIJKE VEGETARISCHE KEUKEN”  2019

Donderdag 14, 21 en 28 maart 2019 van 19u00 tot 22u00

Woensdag 9 + 23 oktober, 13 + 27 november en 4 december 2019 van 10u00 tot 13u00


******************


DE VELE MOGELIJKHEDEN MET VEGETARISCHE SALADES  2019

Woensdag  5  en 12 juni 2019 van 19u00 tot 22u00

    LEREN KOKEN MET VERSE KRUIDEN, GEDROOGDE KRUIDEN EN SPECERIJEN 2019

    2019 : dinsdag 2 juli , woensdag 3 juli en donderdag 4 juli van 19u00 tot 22u00

    ******************


    VEGETARISCHE PIZZA’S, LASAGNES, BURGERS EN GROENTENTAARTEN MAKEN  2018-2019

    2018 :  woensdag 17 oktober (pizza’s), 24 oktober (lasagnes), 7 november (burgers) en 14 november (groententaarten) van 19u00 tot 22u00

    2019 : maandag 30 september (pizza's),  7 oktober (lasagnes) + 14 oktober (burgers) + 21 oktober (groententaarten)  van 19u00 tot 22u00

    *****************


    FEESTELIJKE HAPJES, BEREIDINGEN, SAUZEN & DIPSAUZEN 2019

    Woensdag 11 + 18 december 2019 van 19u00 tot 22u00



    





Inschrijving en betaling steeds via  www.vormingplus.be/brugge 

of telefonisch op 050/33.01.12.  of via mail op  regio.brugge@vormingplus.be

Praktische info

Waar :

De cursussen gaan steeds door in de keuken van Vorming plus Brugge,  Sint-Pieterskerklaan 5,  8000  Brugge, tenzij anders vermeld.


Aanvang :

Avond cursussen van 19u00 tot 22u00

Dag cursussen van 10u00 tot 13u00


Voor wie :

De activiteiten zijn steeds geschikt voor beginners en verruimend voor mensen met ervaring.


Meebrengen :

Tupperware potjes, (keuken)schort en keukenhanddoek


Divers :

De bio-vegetarische ingrediënten zijn in de prijs  begrepen.  Er hoeft dus geen opleg of nog iets apart te worden bijbetaald voor de ingrediënten.