Welkom bij de kooklessen als
teambuildingsactiviteit

Vegetarische kooklessen waarin mensen gezamenlijk een maaltijd bereiden en nadien degusteren zijn een uitermate geschikte activiteit voor teambuildingsVegetarische kookles als teambuilding  kan zeer verbindend, rustgevend, ordenend en opbouwend werken.    Er wordt steeds samen een maaltijd of een buffet klaargemaakt die nadien gezamelijk wordt gedegusteerd.  


Het samen werken, het samen bereiden wordt hier niet gezien als de bevordering van de groepsgeest.  Veeleer wordt elk individu versterkt zodat ieder beter zijn "eigen" plaats kan vinden in een grotere groep of team.

 

In deze kooklessen vormt natuurlijke en vegetarische voeding het ideale middel om opbouwende verbindingen tot stand te brengen in een groep van mensen.  Niet alleen de voeding maar vooral de manier waarop we met voeding omgaan en zo maaltijden en bereidingen gaan klaarmaken zorgt voor een rustgevende, aangename, opbouwende en verbindende atmosfeer.

 

Er wordt in deze kooklessen steeds gewerkt vanuit een thema of vanuit een bepaald seizoen of ingrediënt.   De ervaring toont dat een kookles, wil ze opbouwend en verbindend werken, dat ze dan meer dient te zijn dan het louter namaken van recepten.   Net het werken vanuit een thema die we nadien omzetten in de recepten en bereidingen werkt zich zeer gunstig uit.

   

We werken steevast met eigen recepten en elke deelnemer krijgt dit bij aanvang van de activiteit.  De recepten worden ook altijd op maat gezet van de gewenste activiteit en de groep.  

Alles van ingrediënten en materiaal  wordt op voorhand klaargezet zodat de kookles optimaal en zonder chaos kan verlopen.

    Deze activiteit is zeer geschikt voor allerhande bedrijven en organisaties waar mensen en de samenwerking onder elkaar belangrijk is.


    We werken steeds met groepen van maximum 14 à 15 personen daar in deze kooklessen de mensen zelf aan de slag gaan.  Het zijn geen demonstratiekooklessen.


    Indien gewenst kunnen wij ook zelf locaties voorstellen die zeer geschikt zijn voor dergelijke teambuildings.       Het kan echter ook ter plaatse bij jullie bedrijf of organisatie wanneer een goede keukeninfrastructuur voorhanden is. Meer info via mail op info@dezonnekeuken.be of telefonisch op 050/54.80.67.

Praktische info en prijs

Benodigdheden : 

- passende keuken ruimte met voldoende werkblad

- ruimte om de maaltijd te degusteren


Activiteit kan ter plaatse bij een bedrijf of vereniging maar we kunnen ook zelf een locatie voorstellen en regelen zoals bijvoorbeeld bio-boerderijen met aangepaste accomodatie


Deze activiteit kan zowel tijdens de dag als 's avonds worden ingepland


Voor de rest van alle materiaal (potten, pannen, snijplanken, snijmessen, ... ) alsook de verse bio-vegetarische ingrediënten staan wij in


We koken ook graag seizoensgebonden en bieden recepten en bereidingen op maat van het seizoen


Prijs voor zo'n teambuilding wordt steeds gemaakt op maat van de gewenste formuleAandachtspuntNeem tijdig contact op zodat een datum kan worden vastgelegd.   Meestal ligt de agenda een tijd op voorhand vast.


Soms valt er ook eens een activiteit weg omwille van zeer diverse redenen en dan komt plots een datum vrij.  Als je dan snel bent kan er soms op korte termijn ook nog een activiteit ingepland en vastgelegd worden.  


Aarzel dus niet om contact op te nemen, we laten je spoedig weten wat mogelijk is in onze planning en wat niet.